Dogodek: Karierni sejem MojeDelo.com 2020

V  sodelovanju z organizatorjem dogodka vas vabimo, da se predstavite na dogodku Karierni sejem MojeDelo.com 2020, ki se bo odvijal 22. oktobra 2020, prvič v spletni različici preko posebej izdelane platforme za takšne dogodke.

Člani partnerstva TECES in SRIP Pametne stavbe in dom lahko že 2. leto zapored izkoristijo priložnost za ugodnejšo udeležbo na dogodku v okviru posebne skupne ponudbe za predstavitev članov. Izkoristijo lahko priložnost do 30% ugodnejše predstavitve na spletnem KARIERNEM SEJMU 2020 in do 20% ugodnejše izvedbe VIRTUALNEGA HEKATONA.

Posebna ponudba je rezultat skupnega razvoja podpornih storitev TECES-a in Styria digital marketplaces d.o.o., s katerimi želita partnerja olajšati izzive podjetjem na področju razvoja kadrov in reševanja strokovnih izzivov.

Izkoristite odlično priložnost, da se predstavite kot odličen delodajalec in pritegnite najboljše kadre.

Supported by TECES EN


O dogodku

Karierni sejem MojeDelo.com je največji tovrstni dogodek v Sloveniji in je odlična priložnost za predstavitev podjetij ter za povezovanje podjetij in kandidatov za zaposlitev. To leto bo sejem potekal v spletni različici. Organizatorji so poskrbeli za vsebinsko pester dogodek, predstavilo se bo tradicionalno tudi nekaj naših članov.

Cilj dogodka je omogočiti podjetjem, da predstavijo svoje delo ter potencialne možnosti zaposlitve ali drugih oblik sodelovanja iskalcem zaposlitve in tudi tistim, ki že imajo zaposlitev in morda želijo nove izzive.

Spletni karierni sejem Mojedelo.com 2020 je različica fizičnega kariernega sejma. Zasnovan je tako, da se iskalci zaposlitve in delodajalci s pomočjo klepetalnice, webinarjev in delavnic srečate in izmenjate informacije o prostih delovnih mestih in morebitni zaposlitvi novega kandidata. Razlika je le v tem, da se obiskovalec lahko po spletnem kariernem sejmu »sprehodi« kar iz udobja svojega doma brez predhodne namestitve dodatne programske opreme.

Izkoristite odlično priložnost, da se predstavite kot odličen delodajalec in pritegnite najboljše kadre.

Posebnosti dogodka

  • Ciljno usmerjen dogodek: predstavite se lahko v 4 dvoranah, glede na to, katere profile želite doseči. Vsako stojnico lahko opremite drugače in se tako prilagodite ciljni skupini. Svoje stojnice lahko opremite s slikami, video vsebinami in raznimi dokumenti ter tako pritegnete pozornost kandidatov in jih prepričate k prijavi na razpisana delovna mesta.
  • Do novih sodelavcev na sodoben in inovativen način.
  • Več kot 30 predavanj za obiskovalce sejma: pester sejemski program. Verjamemo, da se bo za vsakogar našlo nekaj zanimivega in uporabnega.
  • Virtualni hekatoni MojeDelo.com: del letošnjega kariernega sejma bodo tudi virtualni hekatoni. Zastavite svoj izziv ter pridobite CV-je sodelujočih obiskovalcev, spoznajte njihov način dela in razmišljanja, krepite svojo blagovno znamko delodajalca ter si zagotovite inovativne in kreativne rešitve zastavljenega izziva.
  • CV iskalnik: potencialne kandidate lahko na hiter in enostaven način poiščete tudi v bazi registriranih obiskovalcev, po končanem iskanju pa lahko CV-je tudi izvozite.
  • Konferenca MojeHRDelo: v sklopu kariernega sejma bodo pripravili tudi 16. konferenco MojeHRDelo. V skladu s tradicijo bodo poskrbeli za uporabna in strokovna predavanja ter primere dobrih praks.
  • Zabavne aktivnosti in sponzorstvo: da bi zagotovili večjo udeležbo in zavzetost obiskovalcev, bodo v sklopu spletnega kariernega sejma nagrajevali različne aktivnosti obiskovalcev, za študente pa pripravili tudi lov na zaklad. V sklopu teh aktivnosti razstavljavcem omogočajo tudi sponzorstvo in dodatno izpostavitev na našem dogodku.
  • Intenzivna promocija pred in po dogodku.

Posebna ponudba za člane TECES in SRIP Pametne stavbe in dom

Člani partnerstva TECES in SRIP Pametne stavbe in dom lahko že 2. leto zapored izkoristijo priložnost za ugodnejšo udeležbo na dogodku KARIERNI SEJEM v okviru posebne skupne ponudbe za predstavitev članov.

Izkoristite lahko priložnost
• do 30% ugodnejše predstavitve na spletnem KARIERNEM SEJMU 2020 in
• do 20% ugodnejše izvedbe VIRTUALNEGA HEKATONA.

Posebna ponudba je rezultat skupnega razvoja podpornih storitev TECES-a in Styria digital marketplaces d.o.o., s katerimi želita partnerja olajšati izzive podjetjem na področju razvoja kadrov in reševanja strokovnih izzivov.

Aktivnosti so skladne strateškim usmeritvam partnerstev TECES in SRIP Pametne stavbe in dom na področju razvoja kadrov in promocije panožnih poklicev.

Ugodnost velja le za partnerje, ki so hkrati člani TECES in SRIP Pametne stavbe in dom. V primeru drugačnega statusa nas prosim pokličite. Status članstva v partnerstvih pod okriljem TECES in s tem ustreznih ugodnosti lahko preverite TUKAJ.

Prijave in izraz interesa

V primeru interesa sodelovanja na dogodku in koriščenja posebne ponudbe za člane nas čim prej kontaktirajte.

OPOMBA: Če ustrezate pogojem za koriščenje posebne ponudbe in ste se že prijavili na dogodek direktno preko organizatorja dogodka, predlagamo, da o vašem posebnem statusu obvestite organizatorja dogodka, ki vas bo tudi temu ustrezno obravnaval, in da nas kontaktirate.

Dodatne informacije

Dodatne informacije o dogodku na uradni spletni strani 18. kariernega sejma MojeDelo.com.

Dodatne informacije o možnostih sodelovanja na dogodku in koriščenja posebnih ugodnosti ga. Irena Ivanuš, TECES (T: +386 2 333 13 54, E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).

Zaradi večkratnega dela od doma je možna neodzivnost na vaš klic, zato uporabite e-pošto.

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka 22.10.2020 10:00
Zaključek dogodka 22.10.2020 19:00
Cena -30% za člane TECES & SRIP PSiDL

Objave


Posnetek zaslona 2024 03 22 102928
Aktivnosti sofinancirata Republika Slovenija - Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije ter EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 
Na spletni strani SRIP PSiDL uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.