Partnerska storitev TECES in MojeDelo.com - virtualni SYeNERGY HEKATON uspešna

14.07.2021

Znana sta zmagovalca prvega virtualnega SYeNERGY HEKATONA, dveh izzivov, ki sta ju postavili podjetji DOMEL d.o.o. in HISENSE EUROPE GROUP (Gorenje d.o.o.). 

Navdušeni smo nad odzivom, ki sta ga bila deležna postavljena izziva dveh podjetij, DOMEL d.o.o. in HISENSE EUROPE GROUP (Gorenje d.o.o.) v okviru partnerske storitve TECES in MojeDelo.com. Prva virtualna SYeNERGY HEKATONA sta nagovarjala strokovnjake za reševanje tehničnih izzivov, IT strokovnjake, elektrotehnike, mehatronike, strojnike. Izvedba obeh je bila zelo uspešna, saj sta oba izziva prejela več rešitev, prav tako se je odzval zelo kvaliteten kader. 

Tematika obeh izzivov je bila usmerjena v rešitve za zelene in energetsko učinkovite produkte, ki so tudi rdeča nit 20 letnega delovanja TECES. Prvi tehnični izziv: "Meritev porabe energije in vode v pralnem stroju ter uporabniku prijazen način predstavitve podatkov" in drugi IT izziv: "BLE2CAN vmesnik za pogon e-kolesa". 

Čestitamo obema zmagovalcema za odlični rešitvi.

Zahvaljujemo se vsem udeležencem obeh hekatonov za njihov čas in trud. Zahvala tudi našemu ustanovitelju DOMEL d.o.o. in članu HISENSE EUROPE GROUP za izkazano zaupanje in sodelovanje v novi partnerski storitvi TECES in MojeDelo.com.

Javna predaja nagrad zmagovalcema bo na dogodku TECES SYeNERGY 2021, ki bo 28. septembra 2021, na Ptuju.

O izzivih SYeNERGY HEKATONA

Izziva sta podali dve mednarodno prepoznavni podjetji, DOMEL d.o.o. in HISENSE EUROPE GROUP (Gorenje d.o.o.). Obe podjetji sta izredno razvojno usmerjeni in naklonjeni sodelovanju. Hkrati sta tudi vidnejša člana partnerstev pod vsebinskim okriljem TECES.

Podjetje DOMEL d.o.o. je postavilo specifičen izziv z nalogo iz področja programiranja sistema za povezljivost e-kolesa s pametnimi napravami. Naloga je  bila zastavljena za reševanje problema pri električnih kolesih.

Podjetje HISENSE EUROPE GROUP (Gorenje d.o.o.), d.o.o. je izzvalo z nalogo, kjer so udeleženci lahko sodelovali pri razvoju pametnih aparatov ter dvigu ekološke ozaveščenosti. Ozaveščanje uporabnikov gospodinjskih aparatov o omejenosti virov postaja vse pomembnejše. Zato je tudi želja, da bi pralni stroj, ki postaja dnevni porabnik energije in vode, končnim uporabnikom omogočal tudi vedno več informacij o porabi njihovih pralnih naprav.

Več o izbiri zmagovalnih rešitev si lahko preberete tukaj.

Javna predaja nagrad bo na dogodku TECES SYeNERGY 2021

TECES ob praznovanju 20 letnice obstoja in ustvarjanja sinergij organizira dogodek TECES SYeNERGY 2021, kamor bosta vabljena tudi zmagovalca SYeNERGY hekatonov, da še javno prevzameta nagrado. Dogodek je ekskluzivne narave in bo omogočil druženje s predstavniki najodličnejših podjetij, ki so člani partnerstev pod vsebinskim okriljem TECES TECES.

Dogodek SYeNERGY 2021 bo organiziran 28. septembra 2021, na Ptuju.

Več o prireditvi tukaj.

Partnerska storitev SYeNERGY HEKATON

SYeNERGY HEKATON je partnerska storitev TECES in portala MojeDelo.com. Razvili smo jo v podporo članom in drugim podjetjem pri iskanju rešitev za kadrovske in strokovne izzive.

SYeNERGY HEKATON se izvaja kot spletni dogodek, na katerem strokovno podkovani udeleženci rešujejo podan izziv, ki ga podjetje pripravi prav za to priložnost. Na ta način podjetje pridobi:

  • inovativne in kreativne rešitve na zastavljen izziv,
  • življenjepise (CV) udeležencev, reševalcev izziva,
  • vpogled v način razmišljanja in dela reševalcev kot potencialnih novo-zaposlenih,
  • krepitev svoje blagovne znamke in slovesa sodobnega zaposlovalca.

Če vas zanima kaj več o SYeNERGY HEKATON-u in posebni ponudbi si preberite tukaj ali pa pokličite na spodnji kontakt. Z veseljem vam bomo pomagali poiskati najbolj optimalno rešitev za vaše izzive.

Dodatne informacije

Dodatne informacije na: ✉ Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. .:.  Irena IVANUŠ .:. +386 2 333 13 54 .:. +386 40 900 728


Posnetek zaslona 2024 03 22 102928
Aktivnosti sofinancirata Republika Slovenija - Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije ter EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 
Na spletni strani SRIP PSiDL uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.